Max Payne Mobile

Max Payne Mobile 1.3

Klassieke actiegame brengt bullet time naar de iPad

VOOR

  • Sfeervolle beelden
  • Goed acteerwerk
  • Volledige game-ervaring
  • Unieke gameplay

TEGEN

  • Hapert af en toe
  • Vol scherm op telefoons

Excellent
9

Max Payne Mobile vertelt het verhaal van een NYDP-agent met een verbrijzelde "American Dream". In de eerste game uit de reeks stelt de verharde Max orde op zaken in een New York dat is verscheurd door drugshandel en corrupte politiekorpsen.

Het verhaal in Max Payne Mobile portretteert de moeizame gesteldheid van een agent die alles wat hem lief is verliest. Hoewel het verre van origineel klinkt, is de vertelkracht door de combinatie van stripbeelden en mooie tussenscènes ijzersterk. We zien Max Payne direct na de introductie transformeren van familieman tot wreker met één doel: schieten op alles dat beweegt en gelinkt is aan drugs. Het is dit slag mensen dat zijn familie vermoordde en Max Payne zet alles op alles om elke betrokkene bij een drugsnetwerk uit te schakelen.

Hoewel Max Payne dateert uit 2001, is het de grondlegger voor een unieke ervaring in shooterland: bullet time! Max Payne introduceerde dit geniale cinematografische foefje met (wellicht) The Matrix in het achterhoofd. Met een druk op de knop vertraag je de tijd en ruimte om je heen. Hierdoor neem je snel alle boeven in een ruimte waar en laat je jouw kogels rijkelijk vliegen voordat de rest begint met vuren. Max Payne Mobile heeft 4 moeilijkheidsgraden, die je na elkaar vrijspeelt.

De besturing van Max Payne Mobile werkt prima op aanraakschermen (met name tablets). Je beweegt en kijkt rond met virtuele joysticks op het scherm en schiet met een grote knop in het speelveld. Wapens kies je uit een menu bovenin het scherm en raak je gewond dan gebruik je pijnstillers, die je veelvuldig aantreft in de schimmige onderbuik van NYC. Bullet time activeer je ook met een knop en eerlijk is eerlijk: het binnenstormen van een kamer en het zien rondvliegen van kogels (plus tegenstanders) is altijd weer een heerlijke ervaring.

Max Payne Mobile leidt de speler langs ongure steegjes, verlaten metrostations en een met sneeuw geplaveid New York City. Uitstekend acteerwerk, prachtige art direction en een feilloze gameplay maken dit één van de compleetste game-ervaringen op je telefoon of tablet. Max Payne Mobile suggereert een compacte versie, maar deze game is in alle opzichten groots.

Meeste downloads Actiespellen voor iphone

Meer
Max Payne Mobile

Download

Max Payne Mobile 1.3

Beoordelingen about Max Payne Mobile